Meer tips? Ga naar overzichtspagina Vega en vegan uitgaan in steden en provincies

Veggiedeli, de beste 100% plantaardige webshopVeggiedeli, de beste vegan webshop van Nederland

Veggiedeli is gevestigd in Malden, onder Nijmegen, maar heeft internationale allure. De bijzondere 100% plantaardige vlees- en zuivelvervangers worden namelijk geïmporteerd uit o.a. Duitsland, Zwitserland, Schotland, Tsjechië en de VS. Waarom? Omdat ze erg goed zijn en nauwelijks in Nederland worden aangeboden. Toch vind je in deze toffe online winkel tevens producten van eigen bodem.

Vleesvervangers juist voor de vleesliefhebber!

Veggiedeli laat graag aan vleeseters zien dat zij niets hoeven te missen. De internationale producten zijn over het algemeen niet te vergelijken met die uit de supermarkt. Traditionele gerechten kunnen op eenvoudige en soms spectaculaire wijze gemaakt worden met de producten van Veggiedeli. Daarbij wordt gelet op smaak, uiterlijk en structuur/bite. Verrassend! Een greep uit de beste vleesvervangers: Rookspek plakjes, Runderfilet, Kippenbouten, Eendenborstfilet, Burger Deluxe, Rooksalami stuk. Van de visvervangers is o.a. de Rode Tonijn een hit. Van worst is er teveel om op te noemen.

Plantaardige barbecue

Veggiedeli's vlees en vis laten zich uitstekend roosteren en grillen op de barbecue. Daarbij is het slim om de producten van tevoren met wat olie te bestrijken, om aanbranden te voorkomen. Het is wel haast zeker dat je je familie en vrienden versteld laat staan van de smaak en kwaliteit. Waarschijnlijk zouden zij niet eens doorhebben dat het om vervangers gaat!

––––––––––––––––––
Geen zin om voor jezelf te koken? Vind jouw duurzame dinnerdate door je in te schrijven op Vegalove!

––––––––––––––––––
 

Vegan kaas, ei en veel meer!

Het missen van kaas wordt nogal eens gezien als de grootste kwelling voor wie plantaardig(er) gaat leven. Juist daarom zijn er de afgelopen jaren zo ontzettend veel kaasvervangers gemaakt, waarvan een flink deel in de Veggiedeli webshop te vinden is. Smaken verschillen, maar Vegalove raadt aan (zeker voor beginners) de Vegusto No Muh en Bute Island Creamy in verschillende flavours.
Werkelijk alle zuivel is goed te vervangen. Van slagroom tot spiegelei. Voor Veggiedeli is het runnen van de shop een manier om bij te dragen aan de vrijheid van dieren. Niet alleen voor vlees wordt dieren onrecht aangedaan, maar minstens zoveel voor zuivel en andere dierlijke (bij)producten. Daarnaast vaart de planeet, met al zijn bewoners, wel bij een meer plantaardige lifestyle.
En o ja, ook voor je andere dagelijkse boodschappen kun je terecht!

Snel en klantvriendelijk

Veggiedeli heeft de meeste producten op voorraad, of kan deze snel bestellen. Daarom kan je pakket snel worden geleverd. Altijd keurig ingepakt in een passende doos. Geen meterslange opvulplastics. Koelverpakking indien gewenst, voor de warme dagen. Veggiedeli's eigenaar Jelle zal je altijd vriendelijk te woord staan.

––––––––––––––––––
Op zoek naar gelijkgestemden? Je vindt ze op Vegalove. Lees hier meer over deze groene datingsite.

––––––––––––––––––
 

Veggiedeli's webshop is vernieuwd

Recent heeft de webshop van Veggiedeli een metamorfose ondergaan. De website is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt, met een duidelijker categorie-overzicht en verbeteringen in de zoekfunctie. Zo zijn alle bekende allergieën en verschillende dieetwensen nu duidelijk per product aangegeven met 'logo's' en is het mogelijk hierop te filteren. Ook kun je nu een account aanmaken, waardoor je je gegevens niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Eerdere bestellingen zijn in te zien en opnieuw te gebruiken.

Ben jij gek op vlees en zuivel, maar wil je meer rekening houden met dieren, milieu, planeet en je eigen gezondheid? Je hoeft werkelijk niets meer te missen met de producten van www.veggiedeli.nl! Of ben je al langer vegan, en benieuwd naar de honderden plantaardige boodschappen uit de landen om ons heen? Bekijk ze in de beste 100% plantaardige webshop Veggiedeli!

Meer tips? Ga naar overzichtspagina Vega en vegan uitgaan in steden en provincies