Veelgestelde vragen, actueel

ACTUEEL

Om gevonden te worden én te kunnen zoeken dient je profiel compleet te zijn: Over mij en Zoekcriteria moeten worden ingevuld.

Link naar de Vegaloveletters (nieuwsbrieven)


7 juli 2022
Vandaag is de nieuwsbrief verstuurd. Daarin staat een oproep om je op te geven voor een nieuw online tv-datingprogramma. Tevens lees je daarin dat er op Vegalove nu een zomeractie is om de hele zomer voordelig te kunnen daten!
 

23 juni 2022
Een onbetrouwbaar profiel is door ons verwijderd. Tip: geef niet te gauw je e-mailadres aan andere members. Excuses voor het ongemak. Lees meer.


13 februari 2022
Creëer magische momenten met de Valentijnsdagactie. Lees de nieuwsbrief.


1 juli 2021
Recent is ingesteld dat de gratis proefperiode van een nieuwe inschrijving op Vegalove pas ingaat nádat deze inschrijving is goedgekeurd. Hiermee voorkomen we veel beter dat iemand met onjuiste bedoelingen berichten kan sturen voordat wij deze persoon beoordeeld hebben.


Wo. 24 oktober 2018
Vegalove is gelanceerd! Jeejjj!!!!!!FAQ

Voor wie is Vegalove bedoeld?
Vegalove is er voor iedereen met een groen hart! Probeer je duurzaam te leven, ben je geïnteresseerd in plantaardige voeding, wil je naar een gezondere lifestyle, ben je bezorgd over het welzijn van dieren en de planeet, hou je meer van de natuur dan van asfalt? Dan ben je hier helemaal op je plek!

Wat is een Green member?
Dat is een full member, oftewel een member die van alle mogelijkheden op de site gebruik kan maken. Full members creëren een wereld full of green... En samen groen is goud! Green member ben je in de gratis proefperiode, en na een betaling.

Kan ik Vegalove gratis proberen?
Jazeker! Na inschrijving én goedkeuring van je profiel mag je 5 dagen lang rondneuzen als Green member :)

Waarom zijn sommige profielen zonder foto en tekst?
Dit zijn nieuwe inschrijvingen die nog moeten worden gekeurd. Keuren gebeurt binnen 24 uur na inschrijving, en meestal veel eerder. Het kan ook zijn dat een profiel wel helemaal is ingevuld, maar de inhoud afgekeurd. Tevens kan het gebeuren dat members hun foto verwijderen nadat die is goedgekeurd.

Kan ik een boom laten planten op mijn eigen naam?
Jazeker! Wij doneren een fruitboom aan Haïti via Stichting Plenty Food Nederland, als je een 4 maanden- of jaarmembership neemt. Hiervan ontvang je binnen twee weken na betaling een certificaat op naam. Het bieden van voedselhulp in plantaardige vorm is 5-10x efficiënter dan dierlijke voedselhulp; dat is waar Plenty Food Nederland voor staat.

Kan ik mijn Green membership herroepen?
Dat kan. De eerste 14 dagen na je betaling heb je recht op herroeping.

Wordt mijn Green membership automatisch verlengd?
Nee, een Green membership wordt niet automatisch verlengd. Je kiest steeds zelf voor een periode en een betaling. Of je blijft Free member.

Zijn jullie tarieven inclusief BTW?
Ja, 21% BTW om precies te zijn.

Welke betaalmethodes hanteert Vegalove?
Dat zijn iDeal, overboeking, bunq, Bancontact (België), Sofort Banking (Europa). Paypal ondersteunt ons niet (meer) om zeer onduidelijke reden.
Momenteel worden je geen transactiekosten in rekening gebracht.

De video speelt niet af. Hoe kan dat?
Dat kan te maken hebben met rechten. Het komt vooral voor op mobiel bij muziekvideo's van grote artiesten.

Ik kan niet chatten op mobiel
Dat klopt, tenzij je op mobiel de desktopsite van Vegalove activeert (onder de 3 puntjes rechtsboven op je mobiel). Members die Vegalove op desktop gebruiken kunnen zien dat chatten alleen op desktop mogelijk is.

Is een chat wat anders dan een gesprek?
Ja, chatten gebeurt via kleinere vensters rechtsonder in beeld. Het werkt sneller dan een gesprek; wel 1 op 1, maar het is makkelijk meerdere chats naast elkaar te gebruiken. Om te chatten moet je vrienden met elkaar zijn.
Berichten/gesprekken zitten in je Inbox. Je hoeft geen vrienden te zijn om dit contact te gebruiken, wel Green member. Een gesprek blijft bewaard (tenzij de andere member zich uitschrijft). Van een door jou ongelezen bericht ontvang je een e-mail, van een chatbericht niet.

Wat is de melding in de chat over geblokkeerde gebruiker?
Krijg je tijdens het chatten een melding dat de gebruiker is geblokkeerd, dan kan dat zowel betekenen dat de ander jou heeft geblokkeerd als dat de ander de vriendschap heeft beëindigd.

Hoe werkt het matchsysteem?
Momenteel wordt alleen gematcht op geslacht en leeftijd (wederzijds). Als je zelf iets wijzigt in je profiel zijn de matchresultaten meestal niet direct zichtbaar. Dat komt omdat de matchrondes elke 4 uur plaatsvinden. Heb je zelf niets gewijzigd in je profiel? Dan worden jouw nieuwe matches om 4.00u 's nachts gegenereerd en ontvang je daar een e-mail van. Het ontvangen van de matchmails kun je uitzetten onder Mijn profiel - Instellingen. NB: Vooralsnog blijven oude matches staan.

Hoe werkt Zoeken?
- Als je de Zoekopdracht wist, zie je iedereen die is ingeschreven. De telling in de linkerkolom sluit hier niet op aan, maar houdt verband met de profielen die aansluiten qua geslacht.