Veelgestelde vragen, actueel

ACTUEEL

Om gevonden te worden én te kunnen zoeken dient je profiel compleet te zijn: Over mij en Zoekcriteria moeten worden ingevuld.
 

Za. 5 april 2019 - nepprofielen
Vanavond schreven zich meerdere nepprofielen in, waarvan twee naar veel mannelijke members een bericht stuurden. Deze profielen zijn inmiddels geblokkeerd.
Krijg je een verdacht bericht met onsamenhangende tekst, fout vertaald of in een andere taal, wees dan alert en meld het ons. Meestal wordt er ook een e-mailadres genoemd. Ga er niet op in! Lees meer.


Za. 23 februari 2019
Besloten is dat Vegalove in heel 2019 gratis is. Zeg het voort! Meer lees je hier.


Wo. 24 oktober 2018
Vegalove is gelanceerd! Jeejjj!!!!!!FAQ

Voor wie is Vegalove bedoeld?
Vegalove is er voor iedereen met een groen hart! Probeer je duurzaam te leven, ben je geïnteresseerd in plantaardige voeding, wil je naar een gezondere lifestyle, ben je bezorgd over het welzijn van dieren en de planeet, hou je meer van de natuur dan van asfalt? Dan ben je hier helemaal op je plek!

Wat is een Green member?
Dat is een full member, oftewel een member die van alle mogelijkheden op de site gebruik kan maken. Full members creëren een wereld full of green... En samen groen is goud! In 2019 is Vegalove gratis, en is iedereen Green member.

Kan ik Vegalove gratis proberen?
Je kunt Vegalove heel lang gratis proberen: de site is in 2019 gratis. Een donatie van €10,- of €25,- stellen we erg op prijs. Deze donaties zijn nodig om de maandelijkse onkosten te dekken.

Waarom zijn sommige profielen zonder foto en tekst?
Dit zijn nieuwe inschrijvingen die nog moeten worden gekeurd. Keuren gebeurt binnen 24 uur na inschrijving, en meestal veel eerder.

Kan ik een boom laten planten op mijn eigen naam?
Jazeker! Wij doneren een fruitboom aan Haïti via Stichting Plenty Food Nederland bij een donatie van €25,-. Hiervan ontvang je binnen twee weken na betaling een certificaat op naam. Het bieden van voedselhulp in plantaardige vorm is 5-10x efficiënter dan dierlijke voedselhulp; dat is waar Plenty Food Nederland voor staat.

Kan ik mijn Green membership herroepen?*
Dat kan. De eerste 14 dagen na de eerste betaling heb je recht op herroeping. Een eventuele latere betaling is te allen tijde herroepbaar.
*In 2019 niet van toepassing, omdat Vegalove gratis is.

Wordt mijn Green membership automatisch verlengd?*
Nee, vooralsnog wordt Green membership niet automatisch verlengd. Je kiest steeds zelf voor een periode en een betaling.
*In 2019 niet van toepassing, omdat Vegalove gratis is. Hoe het daarna zal lopen, is nog onbekend. In elk geval wordt in 2020 niet zonder jouw uitdrukkelijke toestemming en actie een Green membership aangegaan.

Zijn jullie tarieven inclusief BTW?
Ja, 21% BTW om precies te zijn.

Welke betaalmethodes hanteert Vegalove?
Dat zijn iDeal, PayPal, overboeking, bunq, Bancontact (België), Sofort Banking (Europa). Met Creditcard zijn we bezig.
Momenteel worden je geen transactiekosten in rekening gebracht.

De video speelt niet af. Hoe kan dat?
Dat kan te maken hebben met rechten. Het komt vooral voor op mobiel bij muziekvideo's van grote artiesten.

Ik kan niet chatten op mobiel
Dat klopt, tenzij je op mobiel de desktopsite activeert. Members die Vegalove op desktop gebruiken kunnen zien dat chatten alleen op desktop mogelijk is.

Is een chat wat anders dan een gesprek?
Ja, chatten gebeurt via kleinere vensters rechtsonder in beeld. Het werkt sneller dan een gesprek; wel 1 op 1, maar het is makkelijk meerdere chats naast elkaar te gebruiken. Om te chatten moet je vrienden met elkaar zijn.
Berichten/gesprekken zitten in je Inbox. Je hoeft geen vrienden te zijn om dit contact te gebruiken, wel Green member. Een gesprek blijft bewaard (tenzij de andere member zich uitschrijft). Van een door jou ongelezen bericht ontvang je een e-mail, van een chatbericht niet.

Wat is de melding in de chat over geblokkeerde gebruiker?
Krijg je tijdens het chatten een melding dat de gebruiker is geblokkeerd, dan kan dat zowel betekenen dat de ander jou heeft geblokkeerd als dat de ander de vriendschap heeft beëindigd.

Hoe werkt het matchsysteem?
Momenteel wordt alleen gematcht op geslacht en leeftijd (wederzijds). Als je zelf iets wijzigt in je profiel zijn de matchresultaten meestal niet direct zichtbaar. Dat komt omdat de matchrondes elke 4 uur plaatsvinden. Heb je zelf niets gewijzigd in je profiel? Dan worden jouw nieuwe matches om 4.00u 's nachts gegenereerd en ontvang je daar een e-mail van. Het ontvangen van de matchmails kun je uitzetten onder Mijn profiel - Instellingen. NB: Vooralsnog blijven oude matches staan.

Hoe werkt Zoeken?
- Meestal wordt bij Zoeken de invulling van je Zoekcriteria overgenomen. Natuurlijk kun je de zoekopdracht wijzigen.
- Als je de Zoekopdracht wist, zie je iedereen die is ingeschreven. De telling in de linkerkolom sluit hier niet op aan, maar houdt verband met de profielen die aansluiten qua geslacht.