Je bent hier: Je bent hier:
Tarieven

 

  


Meerwaarde
Vegalove is een datingsite met groene meerwaarde. De profielen zijn van hoge kwaliteit en je maakt al gauw fresh friends! Ontdek die waardevolle medemembers en krijg met een Green membership toegang tot alle mogelijkheden.


Jij maakt de wereld groener!  #oneplusoneistree
Neem je een jaarmembership? Dan planten wij een boom via Trees for All, in Bolivia. Zie het korte filmpje en de info onderaan deze pagina.
 

Actie t/m 30-11-2018: Niet één, maar twee bomen bij een jaarmembership! Een boom in Nederland en een boom in de tropen, ter waarde van €10,-. Je ontvangt hierbij een 1-2-Tree certificaat op naam. Let op: dit certificaat ontvang je niet meteen, maar wel in 2018.


1 maand €15,- (p.m. €15,-)
3 maanden €30,- (p.m. €10,-)
1 heel groen jaar €60,- (p.m. €5,-) Wij planten een boom t.w.v. €5,-! Actie t/m 30-11-2018: Twee bomen mét certificaat op naam t.w.v. €10,-!.


De Vegalove-tarieven zijn incl. 21% BTW, worden vooruit betaald en zijn zonder automatische verlenging.
Zeg jij: 'Make me Green!'? Ga dan gauw naar Membership, of schrijf je eerst hier in.


Bestelproces en betaalmethoden
Stap 1. Mijn profiel -> Membership -> kies de periode en klik op de knop 'Make me Green!'.
Stap 2.
a. Vink aan: 'Ik heb mijn bestelling en gegevens gecontroleerd en ga akkoord met directe levering van het Green membership, na betaling. Tevens ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden.'
b. Kies een betaalmethode:

- iDeal (direct online betalen via je eigen bank)
- PayPal (als je er een account hebt)
- Overboeking
- bunq (voor mobiel)
- Bancontact (België)
- Sofort Banking (Europa)
(- Creditcard volgt)
Er worden geen extra kosten berekend voor een betaalmethode.
Stap 3. De betaalopdracht wordt uitgevoerd.
Stap 4. De bevestiging komt in beeld. De factuur, met tevens informatie over je rechten, kun je downloaden als .pdf in Mijn profiel -> Membership -> Betaalgeschiedenis. Als de betaling voldaan is, gaat je Green membership in (of wordt verlengd met de gekozen periode) en kun je zien tot wanneer het loopt.

 


Trees for All werkt al vanaf 2007 in Bolivia samen met haar partner Sicirec. In dit veelzijdige project aan de oostelijke voet van de Andes staan herbebossing, Climate Smart Agriculture (CSA) en het vastleggen van CO2 centraal. De combinatie van landbouw en bosbouw zorgt voor een klimaatbestendiger landgebruik, een verbeterde sociaaleconomische positie voor de boeren, behoud en herstel van het milieu, verbeterde bodemvruchtbaarheid en minder erosie. En voor verbetering van de biodiversiteit. Het projectgebied is de leefomgeving van de zwarte panter, tapir, kaaiman, ara’s en capibara.