Goldstories


Je ontmoet fijne mensen op Vegalove. Laat iemand jouw hart groener kloppen of wil je een ervaring delen? Be a storyteller! #sharethemagic. Hiermee maak je de wereld een stukje mooier. Samen groen is GOUD!

Mail je korte tekst naar info@vegalove.nl en we plaatsen jouw story op deze pagina. Foto erbij? Vraag eerst toestemming aan degenen die erop staan.Raymond en Nathalie:

"We dachten helemaal niet aan een liefdesrelatie!"

De eerste Goldstory :)! Deze speelt zich af tussen de woonplaatsen Rotterdam en Zaandam, met Amsterdam als decor van de eerste date.
Het stel is vegan; Raymond is pas sinds kort bekend met dit groene leven en Nathalie is er al menig jaar in bedreven. Beiden hadden eerder relaties, waarin 'groen' geen rol speelde. In een ver verleden waren zij bekend met datingsites. Deze keer was niet het hoofddoel om een nieuwe partner te vinden.

Raymond: "Uit nieuwsgierigheid en de verbondenheid met het vegan leven, besloten wij om ons in te schrijven op Vegalove. Wat begon als een 'onschuldig' gesprek, mondde uit in een prachtige relatie. Ik had nooit gedacht nog iemand in het leven te treffen waar ik zo’n mooie klik mee kan hebben. Dit merkte ik al tijdens onze gesprekken op de site. Toen we, na 10 dagen, voor het eerst afspraken, sloeg de vonk helemaal over. Ik ben Vegalove echt heel dankbaar dat ik Nathalie ontmoet heb.
Ook viel het mij op dat de mensen op deze datingsite gezellig en serieus zijn en raad ik iedereen aan om er eens een kijkje te nemen!"

Nathalie: "We kennen elkaar amper 2 maanden maar het voelt al zo vertrouwd samen. Het is ook zo mooi hoe eensgezind we zijn. Eigenlijk al bij ons eerste afspraakje, in een leuke vegazaak in Amsterdam, voelde het onwijs goed. Dat er geen ongemakkelijke stiltes vielen en we vier uur lang bij kopjes muntthee heerlijk zaten te kletsen, zegt genoeg. Ondanks dat ik helemaal niet aan een liefdesrelatie dacht, ben ik wel onzettend dankbaar dat Ray en ik bij elkaar zijn gebracht door Vegalove. Op naar een mooie 'groene' toekomst samen!"

Oktober 2019

Gouden tips van Vegalove:
- Raymond en Nathalie communiceerden online via Gesprekken. Daarnaast is er ook een chatfunctie (alleen voor desktop).
- Nadat de twee elkaar gevonden hadden, schreven zij zich uit. Daarmee waren hun Gesprekken verdwenen. Kopieer deze eerst als je ze wilt bewaren.