Je bent hier: Je bent hier:
Over ons

 

Wat is Vegalove?

Vegalove is de meest groene en frisse datingsite op het gebied van vriendschap en liefde, voor iedereen met een groen hart en/of interesse in een plantaardige lifestyle. De redenen om duurzaam en groen te willen leven zijn divers: milieu en planeet, dieren, gezondheid, wereldvoedselverdeling. Alles staat met elkaar in verbinding. Het is nodig en fijn om je maatje(s) te vinden en samen een verschil te maken. Dat ga je ervaren op Vegalove. Samen groen is goud! #createthemagic

Op Vegalove
- kun je jezelf zijn
- geldt green connecting (respect voor elkaars lifestyle)
- word je blij van de hoge profielkwaliteit
- maak je nieuwe Vegalove-vrienden
- ontvang je matchvoorstellen
- ervaar je diepgang in persoonlijke gesprekken
- vind je misschien wel je soulmate
- bekijk je foto's van medemembers

In het startjaar 2018 en in 2019 heeft Vegalove het Keurmerk Veilig Daten én het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk gekregen. Vanwege de hoge kosten van de keurmerken worden deze momenteel niet gevoerd.


Investeren in je toekomst...
...dat doe je sowieso op Vegalove, in de breedste zin. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt tot het creëren van THE MAGIC! Het Vegalove jaarmembership bedraagt vooralsnog een aantrekkelijke €4,17 per maand, en daarbij planten wij een boom! Uiteraard kun je ook voor een kortere periode kiezen. En terwijl jij in contact treedt met andere members, kunnen wij Vegalove verder uitbouwen.


Wie zijn wij?
Het Vegaloveteam bestaat uit Linda Heins en Hilde Bruins. Linda is al decennia actief op het gebied van een groene lifestyle en het verbinden van mensen. Hilde bruist van de creatieve ideeën. Beiden maken tevens deel uit van het Vegalove-artistteam. Wij geloven in CREËREN!


Create the magic, together!
Tip je vrienden, familie, kennissen. En houd Facebook en Instagram in de gaten voor informatie, inspiratie, Vega-do tippies en leuke winacties!

www.facebook.com/vegalovedating
www.instagram.com/vegalovedating


Linda en Hilde
Team Vegalove

PS Vergeet niet je in te schrijven ;)